De methode

Online eindexamentraining, hoe werkt dat?

1. Kennismakingsgesprek
Zodra je je aanmeldt voor één van de trainingen worden jij en je ouders/verzorgers uitgenodigd voor een online-kennismakingsgesprek. Dit gesprek heeft ook als doel om samen te oefenen met de software. De software die wij gebruiken is een soort Skype voor docenten en biedt talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Zo bestaan er de mogelijkheden om samen te werken in een gedeeld document en illustraties uit te tekenen op een gedeeld whiteboard.

2. Zelfstudie
Direct na het online kennismakingsgesprek ontvang je thuis een lesbundel (hardcopy) met daarin de lesstof én de vragen die zullen worden behandeld tijdens de tweedaagse cursus.

3. De cursus
Tijdens de cursus (16 uur over twee dagen, exclusief pauzes) staat het behandelen van eindexamenvragen centraal. Tegelijk met maximaal drie andere leerlingen heb jij een live-videoverbinding met een ervaren docent. De docent zal samen met jullie alle opdrachten uit de lesbundel uitwerken, en telkens uitleg geven. Tijdens de cursus is er steeds ruimte om vragen te stellen aan de docent.

4. Na de cursus
Één van de voordelen van Online-Examenklas.nl is dat wij de training gemakkelijk op kunnen nemen. Na de training ontvangen alle deelnemers van ons een email met daarin informatie over hoe zij de training gemakkelijk terug kunnen kijken. Wel zo handig als je later nog eens uitleg nodig hebt bij de opgaven die behandeld zijn!

BEKIJK VAKKEN

Wij hechten erg veel waarde aan de reacties van onze gebruikers. Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.


Bekijk vakken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk de vakken en meld je direct aan voor één van de examentrainingen!

Bekijk vakken