Vragen

Wij hebben ons best gedaan om de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op. Of klik hier om een gratis online demo in te plannen.

 • Hoe groot zijn jullie klassen?
  Bij Online-Examenklas.nl volg je met maximaal drie andere leerlingen tegelijk een examentraining.
 • Welke software wordt er gebruikt?
  Wij gebruiken professionele online videosoftware van een Amerikaans softwarebedrijf. Voor deze software hebben wij een licentie gekocht. Voor leerlingen zit de software bij de prijs inbegrepen. Het programma is een soort Skype voor professionals en geeft leerlingen en docenten tal van mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis.
 • Ben ik altijd zichtbaar tijdens de examentraining?
  Ja! Net zoals in een klaslokaal ben je in onze Online-Examenklas zichtbaar voor de docent en de andere leerlingen.
 • Is het moeilijk om jullie software te installeren?
  Nee. Wij gebruiken zeer gebruiksvriendelijke software. Daarnaast oefenen wij voor de examentraining plaatsvindt met iedere leerling afzonderlijk met de software. Zo weet iedere leerling tijdens de training precies hoe hij/zij de software moet gebruiken.
 • Heb ik een snelle internetverbinding nodig?
  De gemiddelde internetverbinding in een Nederlands huishouden is 18mb/s (download) en 9mb/s (upload). Voor het volgen van onze trainingen is dat ruim voldoende. Een downloadsnelheid van 10mb/s en een uploadsnelheid van 5mb/s zijn voldoende om de cursussen te kunnen volgen. Ga naar deze pagina om te controleren of je verbinding goed genoeg is.
 • Hoe worden de docenten geselecteerd?
  Onze docenten volgen wetenschappelijk onderwijs en zitten in de eindfase van hun studie. Naast academische kwaliteiten worden zij geselecteerd op hun affiniteit met het onderwijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk de vakken en meld je direct aan voor één van de examentrainingen!

Bekijk vakken